Popkoor “GAIA Anders”

Popkoor ‘GAIA- Anders’ is in september 2009 opgericht om een mooie, maar ook leuke activiteit te bieden aan mensen met en zonder beperking. Het koor is niet alleen voor mensen die bij GAIA Zorgdiensten zijn aangesloten, maar voor iedereen die graag zingt.

Het repertoire van het koor is divers, van aandoenlijke smartlappen, mooie ballads en luchtige meezingers tot diepzinnige songs en piratenhits. Er is voor ieder wat wils.

De sfeer op het koor is ongedwongen en open. Het samen zingen en plezier hebben staat voorop bij het koor, en nieuwe leden worden warm ontvangen. De repetitieavonden worden graag bezocht, en is een welkome ontmoetingsplek voor veel leden.

De dirigent van het koor, Henk Askes, gebruikt het enthousiasme van de koorleden graag om van elk lied iets bijzonders te maken. Sommige leden zijn uitstekend in het uitbeelden van de teksten, andere leden maken met diverse attributen, zoals een trompet, elk optreden de moeite van het bekijken waard. De optredens van het koor zijn al even divers als de leden zelf.

Het koor heeft opgetreden tijdens een Pulledag op de Hoofdstraat in Hoogeveen, maar ook bij de opening van het culturele seizoen in de bibliotheek van Hoogeveen. Ook word er regelmatig opgetreden in verzorgingstehuizen en bejaardentehuizen. Ook heeft het koor een jubileum opgeluisterd met een zelf geschreven lied.

De repetitieavonden zijn elke week, op dinsdagavond van 19:00 – 20:30, bij de Meteoor (Meteorenlaan 66) te Hoogeveen.

Iedereen die belangstelling heeft, en eens wil komen kijken bij het koor, is daar van harte welkom.

Voor meer informatie over ons koor of voor het maken van een boeking kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Marianne van Leeuwen (coördinator popkoor), telefoonnummer 0528- 795035 of via het mailadres marianne@zorgdiensten.com